Kvinde forvandler 110 år gammelt træ til uventet ekstra værelse: Et hurtigt kig på indersiden og jeg er solgt!

0
1261
Back

1. Det er bibliotekaren Sharalee Armitage Howard som står bag dette fantastiske bibliotek, som altså finde inde i et lille træ. Velkommen indenfor!

Jeg elsker bøger. Der er virkelig noget magisk over dem. De går flere generationer tilbage, nogle er flere hundrede år gamle, nogle er opdateret med et mere moderne sprog og fremfor alt: Der findes masser af viden, men også underholdning i dem.

At læse forgylder helt klart min hverdag og kan absolut gøre ens humør højere. En yndlingsforfatter tror jeg folk i alle aldre har. Krimier plejer at gå rent hjem hos de fleste.

En rigtig god bog, skal man kunne fordybe sig i – og komme ind i en helt anden verden. Det skal også helst være muligt at læse bogen i ét stræk, så man selv undrer sig over, hvor tiden blev af. Bøger hjælper os med at tænke kritisk og lærer os vigtige ting som empati og andet.

Hvis du også synes godt om bøger eller indretning og boliger for den sags skyld, så synes jeg bestemt, at du skal kigge på det her unikke bibliotek. Det er nemlig bygget inde i et hundrede år gammelt træ – ved siden af familiens egen have!

Det er non-profit organisationen Little Free Library, som findes over hele verden, der står bag dette initiativ. Deres små biblioteker kan dukke op hvor som helst, og det er dette et godt eksempel på.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here