Mannen etterlot en garasje når han gikk bort. Og hva fikk familien se når de åpnet dørene? Jøye meg…

0
2605

1Når 89 år gamle Harold Carr fra Newcastle, England, gikk bort i 2009 etterlot han ikke mye. Det var egentlig bare en gammel garasje som de gjenstående måtte gå gjennom.

Harold hadde vært en eksentrisk person hele livet, og de siste årene hadde han blitt til en enstøing. Familien visste at Harold likte bilder, men de hadde ingen anelse om hvilke biler han hadde samlet seg opp gjennom årene. Så kom dagen hvor garasjen skulle vaskes ned… Men når de gjenstående åpnet døren fikk de sitt livs største overraskelse.

Det var egentlig bare en gammel garasje som de gjenstående måtte gå gjennom. Harold hadde vært en eksentrisk person hele livet, og de siste årene hadde han blitt til en enstøing. Familien visste at Harold likte bilder, men de hadde ingen anelse om hvilke biler han hadde samlet seg opp gjennom årene. Så kom dagen hvor garasjen skulle vaskes ned… Men når de gjenstående åpnet døren fikk de sitt livs største overraskelse.
Det var niesen og nevøen til Harold som hadde fått i oppdrag å rydde ut av garasjen. Når de kom frem til stedet tok det ikke lang tid før de oppdaget noe helt ekstraordinært. Det hadde gått noen rykter om at den mystiske onkelen deres hadde hatt en Bugatti bak portene, men det var absolutt ingen vanlig sportsbil niesen og nevøen fant…

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here