Sukulaiset perivät sedältään vanhan autotallin – autotallin sisältä he tekevät uskomattoman löydön.

0
1985

1Kun tohtori Harold Carr kuoli 89- vuotiaana Newcastlessa, hän jätti omaisuutensa perillisilleen, mukaanlukien vanhan autotallin.

Hän oli aina ollut hieman omalaatuinen ja pysytellyt omissa oloissaan viimeiset vuotensa. Sukulaiset tiesivät kyllä, että hän keräili autoja, mutta kukaan ei tiennyt millaisia autoja hänen kokoelmaansa kuului.

Heidän setänsä, joka tunnettiin yksityisyyden halustaan, omisti Bugattin, mutta se ei ollut mikään tavallinen urheiluauto. Kyseinen auto oli yksi autohistorian kruununperillisistä: Bugatti Type 57S Atalante. Sen arvo oli arviolta noin 6 miljoonaa puntaa, eli noin 8 miljoonaa euroa.

”Paikalliset puhuivat, että hänellä olisi Bugatti, mutta kukaan ei tiennyt sitä varmaksi, eikä kukaan varsinkaan tiennyt sitä, minkä arvoinen se olisi,” hänen veljenpoikansa kertoi The Mirror- lehdelle. Kun tohtorin veljenpoika oli aloittamassa autotallin tyhjäämistä, hän järkyttyi huomatessaan huhun olevan totta.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here