Læreren limede tennisbolde fast på elevernes stole – årsagen er genial

0
689

1At være lærer er et meget udmattende arbejde. Foruden at undervise børnene i alle nødvendige emner havner der tit en del andet på en lærers bord – du må opretholde ro og orden og samtidig hjælpe elever på en måde, så både forældrer, elever, kolleger og skoleledelse er tilfredse.

Mange lærere får ikke altid den anerkendelse, de fortjener fra deres elever, selvom de har et af de hårdeste jobs, der findes. Men en lærer i Round Lake, Illinois, har endelig fået den anerkendelse, hun fortjener efter at have fundet på noget rigtig brugbart: En stol med tennisbolde.
Læreren, Amy Maplethorpe, skabte den specielle “tennisboldstol” for at hjælpe nogle af sine elever, som har problemer med at håndtere sanseindtryk.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here